Cobi Riksen        Penningmeester

Ik ben in 1966 geboren in Margraten.

Mijn eerste spiegelreflexcamera heb ik gekocht om mijn zelfgemaakte sieraden te fotograferen. Om meer uit mijn camera te halen heb ik in 2017  een basiscursus fotografie en in 2018 een creatieve cursus fotografie gevolgd. Van deze twee cursussen heb ik veel geleerd en mijn interesse in de fotografie is hierdoor sterk toegenomen.

Het leukste om te fotograferen zijn de momenten waarvan ik geniet: b.v. tijdens een vakantie de natuur en de plaatselijke bevolking.

In 2015 heb ik deelgenomen aan de wedstrijd van fotoclub Voerendaal. Tijdens de opening van de 2 jaarlijkse expositie mocht ik de 1e prijs in ontvangst nemen. Gedurende deze avond ben ik door diverse leden van de club benaderd om eens een kijkje te komen nemen bij hun fotobesprekingen.

Graag ga ik die uitdaging aan om me verder te ontwikkelen en veel te leren van de andere fotoleden.