Nanon Boulanger

Nanon Boulanger

Mijn naam is Nanon Boulanger, geboren in 1969, momenteel wonend in Heerlen, en werkend in de overheidsector. Daarnaast heb ik een praktijkje aan huis voor massage, coaching en fotografie. Dit laatste is onderhand een uit de hand gelopen hobby, waar ik veel tijd aan besteed. Ik volg een fotografie-opleiding in België en regelmatig nog workshops op het gebied van fotografie en photoshop.

Ik fotografeer een aantal jaren, echter de laatste 2 jaar meer professioneel. Vandaar ook dat ik me in 2014 heb aangesloten bij de fotoclub Voerendaal.

Mijn favoriete bezigheid is het fotograferen van mensen en dieren in de natuur. Ik heb geen studio aan huis. Ik ga liever met mensen en dieren op pad om ze op een mooie locatie te fotograferen. Daarnaast vind ik het ook mooi om in de natuur  (macro)foto’s te maken. Wat ik het leuke vind aan het fotograferen is niet alleen een mooi of apart beeld vastleggen, maar ook dat ik veel meer zie dan voorheen. Ik heb echt leren kijken vanaf het moment dat ik me professioneler ging bezighouden met fotografie.