Expositie 2015

Geslaagde expositie Fotoclub Voerendaal.

Op 29, 30 en 31 mei hielden de leden van fotoclub Voerendaal in samenwerking met een zestal Voerendaalse kunstenaars weer een geslaagde expositie in de Borenburg. Voorzitster Ria Tukker van de fotoclub opende op vrijdag 29 mei de expositie onder aanwezigheid van een groot aantal bezoekers. Gedurende het weekend hebben ongeveer 400 bezoekers de expositie bekeken en waren vol lof over de tentoongestelde werken in deze prachtige zaal van de Borenburg.

Tijdens de opening werd de winnaar bekend gemaakt van de door de fotoclub uitgeschreven wedstrijd voor de lezers van de Onder Ons. Winnares werd Mevr. Cobi Riksen met een foto van een golfbreker.

 Expositie_Fotoclub_Voerendaal_onder ons      cobi2      oma achter raam

Gedurende de expositie konden de bezoekers ook stemmen op de beste foto van de expositie. De foto “het vrouwtje kijkend uit haar raam”  van fotograaf Emile Bosch werd tenslotte de winnaar. Uit de formulieren van de bezoekers met dezelfde keuze werd Dhr. Van Tol uit Vijlen tenslotte de winnaar en krijgt hij deze foto in passe-partout en fotolijst thuisbezorgd.

Fotoclub Voerendaal en de deelnemende kunstenaars kunnen terugkijken op een zeer geslaagde expositie.

Mocht U  iets willen weten over fotoclub Voerendaal, neem dan contact op met de secretaris embos@ziggo.nl.  U kunt ook onze website bezoeken www.fotoclubvoerendaal.nl