Jaarlijks etentje met thema

December 2019

De winnaar van het afgelopen jaar Gerard van den Ende koos het thema Optische Illusie.
Dit was een thema dat vele de nodige kopzorgen bezorgde. Menigeen zat met de hand in zijn/haar haren. Tenslotte was het dan toch gelukt en was er door iedereen een foto ingestuurd. De beoordeling van de foto’s gebeurde dit jaar door een nieuwe fotoclub in Hoensbroek. De leden van fotoclub Momentem gingen met deze moeilijke taak aan de slag. Samen met de traditionele beoordeling van de partners kwam dit jaar als grote winnares uit de bus: Cobi Riksen. Zij mag nu het thema bepalen voor het komende jaar 2020. Cobi van harte gefeliciteerd.

  

November 2018

Toos Ruiters, onze winnares van 2017 mocht traditioneel het thema kiezen voor het jaar 2018. Dat is geworden zoals eerder vermeld: Abstract. Een ruim begrip maar ook dit jaar waren er weer geweldige foto’s te zien.  De foto’s werden dit jaar anoniem beoordeeld door de leden van onze eigen club en door de partners van de fotografen. Als winnaar kwam dit jaar Gerard van den Ende uit de bus. Dit was zijn eerste deelname en meteen de hoofdprijs. Proficiat Gerard. Gerard koos als nieuw thema: Optische Illusie.

November 2017

Het jaarlijkse thema met etentje werd dit jaar voor het eerst gehouden op onze nieuwe locatie het Hoenshuis bij de Golf en Countryclub Voerendaal.
Het thema van dit jaar was: Tegenstelling. De foto’s werden beoordeeld door 1 externe fotograaf , een beeldend kunstenaar en de partners van de fotografen.
De winnende foto werd gemaakt door Toos Ruiters. Zij mocht uit handen van onze voorzitter de prijs in ontvangst nemen.
Het thema voor 2018 luidt: Abstract.

 

 

 

 

 

Oktober 2016

Op vrijdag 28 oktober werd de foto ivm het thema: Snelheid van Emile Bosch verkozen tot winnaar. Voor het eerst werd de foto gejureerd door een externe vereniging. Dit jaar was het fotoclub Stein. Hiervoor onze hartelijke dank. Bovendien was er een tweede traditionele jurering door de partners van de fotografen. Het totaalresultaat van beide jureringen leverde de eerst prijs op.

snelheid1-002  winnaar-snelheid

Het thema voor 2017 is geworden: Tegenstelling

Oktober 2015

Afgelopen vrijdag 16 oktober hebben wij onze jaarlijkse feestavond gehouden bij Herberg de Pintelier.
Na heerlijk gegeten te hebben mochten de partners van de fotografen de beste themafoto kiezen.
Dit jaar was het thema: Verdriet. De verdiende winnares was Ria Tukker met haar “dubbelfoto”.
Een opname gemaakt op een kerkhof met als dubbele opname het portret van een klein kind.
Hiermee suggereerde zij het verdriet bij het verlies van een kind.

P9151970-bewerkt-2     20151016_213238

het thema voor 2016 is geworden: Snelheid

Oktober 2014

Ieder jaar in oktober nodigen wij onze partners uit voor een gezamenlijk etentje in “de Pintelier”. Daar kiezen de partners de winnende foto met een jaarlijks wisselend thema. Dit jaar was het thema ”vergeten”. Met een prachtige zwart/wit foto werd André Boumans tot winnaar gekozen en ontving uit handen van de voorzitster de winnaarstrofee.

 

vergeten winnaar andrewinnaar

Het thema voor 2015 is geworden: Verdriet